in the press

June 20, 2024
Muzikas-video.lv: Gatavojoties 20 gadu svinībām, metālisti “Relicseed” izdod dziesmu “Neitrālais”

“Ticu, ka ikviens no mums nereti vēlas vienkārši plūst pa dzīvi, ļauties un nedomāt ne par ko, tomēr agrāk vai vēlāk ir jāvirzās uz priekšu. Vai to var paveikt, ja dzīves automobilis atrodas “neitrālajā”?”, retoriski vaicā dziesmas autors Edgars Rakovskis.

June 18, 2024
LRMA.LV: Gatavojoties 20 gadu svinībām, metālisti “Relicseed” izdod dziesmu “Neitrālais”

Šā gada 7. februārī kinoteātrī “Forum Cinemas” notikušajā dziesmas “The Difference” videoklipa un Dolby Atmos versijas prezentācijā grupa solīja nākotnē izdot dziesmas latviešu valodā. Vārds turēts un šodien publicēts pirmais no vairākiem šogad gaidāmajiem skaņdarbiem latviski.

June 17, 2024
MUZIKASPASAULE.LV: GATAVOJOTIES 20 GADU SVINĪBĀM, METĀLISTI “RELICSEED” IZDOD DZIESMU “NEITRĀLAIS”

Šā gada 7. februārī kinoteātrī “Forum Cinemas” notikušajā dziesmas “The Difference” videoklipa un Dolby Atmos versijas prezentācijā grupa solīja nākotnē izdot dziesmas latviešu valodā. Vārds turēts un šodien publicēts pirmais no vairākiem šogad gaidāmajiem skaņdarbiem latviski.

June 16, 2024
NRA.LV: Gatavojoties 20 gadu svinībām, metālgrupa "Relicseed" iedziedas latviski

“Relicseed” stilā ieturēts vēstījums - ar niknu vokālu un garām ģitāras starpspēlēm -, taču, kā jau ierasts, mūziķi nekavējas izmantot dažādas mākslinieciskās izpausmes, šoreiz smagnēji melodisko dziedājumu aizstājot rečitatīvam. Taču smagmūzikas faniem nav jāsatraucas, ka “Relicseed” pēkšņi sākuši repot vai kā citādi moderni izpausties.

June 16, 2024
Inbox.lv: Gatavojoties 20 gadu svinībām, metālgrupa "Relicseed" iedziedas latviski

Gada sākumā kinoteātrī “Forum Cinemas” notikušajā dziesmas “The Difference” videoklipa prezentācijā grupa “Relicseed” solīja nākotnē izdot dziesmas latviešu valodā. Vārds turēts - publicēts pirmais, bet ne pēdējais, no šogad gaidāmajiem skaņdarbiem latviski.

June 16, 2024
900 Sekundes: Grupa “Relicseed” izdod dziesmu un aicina uz jubilejas koncertu

25. oktobrī koncertzālē “Palladium” smagā roka grupa “Relicseed” svinēs savas pastāvēšanas divdesmito gadskārtu. Šorīt grupa ciemojās “900 sekundēs”, iepazīstināja skatītājus ar savu jaunāko veikumu un pastāstīja par gaidāmo koncertu.

June 15, 2024
epadomi.lv: Gatavojoties 20 gadu svinībām, metālisti “Relicseed” izdod dziesmu “Neitrālais”

Šā gada 7. februārī kinoteātrī “Forum Cinemas” notikušajā dziesmas “The Difference” videoklipa un Dolby Atmos versijas prezentācijā grupa solīja nākotnē izdot dziesmas latviešu valodā.

June 14, 2024
LASI.LV: Gatavojoties 20 gadu svinībām, metālisti "Relicseed" izdod dziesmu "Neitrālais"

Šā gada 7. februārī kinoteātrī “Forum Cinemas” notikušajā dziesmas “The Difference” videoklipa un Dolby Atmos versijas prezentācijā grupa "Relicseed" solīja nākotnē izdot dziesmas latviešu valodā. Vārds turēts un šodien publicēts pirmais no vairākiem šogad gaidāmajiem skaņdarbiem latviski.

June 14, 2024
Delfi.lv: Noklausies! Metālisti "Relicseed" gatavojas 20. jubilejai un izdod jaunu dziesmu

Grupa "Relicseed" laidusi klajā dziesmu latviešu valodā "Neitrālais" un izziņo 20. jubilejai veltītu koncertu "Palladium".

On October 30, 2017 Relicseed Ltd. signed an agreement Nr. SKV-L-2017/534 with Investment and Development Agency of Latvia (LIAA)  for the project “International competitiveness promotion” which is co-financed by the European Regional Development Fund.