in the press

June 14, 2024
Diena.lv: Gatavojoties 20 gadu svinībām, metāla grupa Relicseed izdod dziesmu Neitrālais

Gatavojoties 20 gadu svinībām, metāla grupa Relicseed izdod dziesmu Neitrālais.

June 14, 2024
SWH.LV: Svinot 20 gadus, metālisti “Relicseed” izdod dziesmu “Neitrālais”

Šā gada 7. februārī kinoteātrī “Forum Cinemas” notikušajā dziesmas “The Difference” videoklipa un Dolby Atmos versijas prezentācijā grupa solīja nākotnē izdot dziesmas latviešu valodā. Vārds turēts un šodien publicēts pirmais no vairākiem šogad gaidāmajiem skaņdarbiem latviski.

June 14, 2024
musiclatvia.lv: Gatavojoties 20 gadu svinībām, metālisti “Relicseed” izdod dziesmu “Neitrālais”

Šā gada 7. februārī kinoteātrī “Forum Cinemas” notikušajā dziesmas “The Difference” videoklipa un Dolby Atmos versijas prezentācijā grupa solīja nākotnē izdot dziesmas latviešu valodā. Vārds turēts un šodien publicēts pirmais no vairākiem šogad gaidāmajiem skaņdarbiem latviski.

February 17, 2024
LSM.LV: Bagātīgi un daudzveidīgi! Latvijas mūzikas jaunāko singlu izlase

Atgriešanās pēc klusēšanas, vēsts par albumu un koncertu tuvošanos – gada sākums latviešu mūzikā ir atnesis daudz skanīgu dziesmu. Piedāvājam apkopojumu, kas ļaus iepazīt jaunumus un, iespējams, papildināt savu mūzikas izlasi.

February 11, 2024
NRA.LV: Atdzimst mūsu “smagais metāls” – pēc ilga pārtraukuma atgriežas "Relicseed"

Ja atgriežas, tad ar skaļu troksni un vērienu – acīmredzot tā nolēmis Edgars Rakovskis ar grupu “Relicseed”, kas šonedēļ lika galdā jaunu dziesmu un tās videoklipu. Turklāt nevis vienkārši iesvieda to internetā, bet atrādīja speciālā seansā kinoteātrī “Forum Cinemas”!

February 11, 2024
Jauns.lv: "Rīgas metāls" uz lielā ekrāna – pašmāju grupa “Relicseed” atgriežas ar videoklipa prezentāciju kinoteātrī

“Relicseed” ir viena no pieredzes bagātākajām joprojām aktīvajām grupām Latvijas smagās mūzikas pasaulē. Kādus astoņus gadus gan ansamblis bija pieklusis, taču atgriešanās ar videoklipa prezentāciju kinoteātrī “Forum Cinemas” liek secināt – ar latviešu metālu viss ir kārtībā.

February 9, 2024
NRA.LV: "Relicseed" piedāvā jaunu dziesmu, niknu klipu un piesaka jubilejas koncertu

Kinoteātra “Forum Cinemas” lielajā kinozālē “Pepsi” šo trešdien notika smagmūzikas grupas “Relicseed” jaunākās dziesmas “The Difference” klipa pirmizrāde. Skaņdarbs miksēts kinoteātra videi atbilstošajā “Dolby Atmos” skaņas formātā studijā “Rock Shelter Studio”.

February 8, 2024
Multinews.lv: Relicseed izdod jaunu dziesmu, prezentē Dolby Atmos video un izsludina 20 gadu jubilejas koncertu k/z “Palladium”

7.februārī kinoteātra Forum Cinemas lielajā PEPSI kinozālē notika grupas jaunākās dziesmas “The Difference” videoklipa pirmizrāde. Skaņdarbs miksēts kinoteātra videi atbilstošajā Dolby Atmos skaņas formātā studijā “Rock Shelter Studio”.

November 3, 2017
Kaspars Zaviļeiskis: 'Relicseed' trešoreiz. Albuma 'Ideoloģija' recenzija

Pašmāju "Metallica". Tā solista un ģitārista Edgara Rakovska stūrēto pašmāju metālgrupu "Relicseed" nodēvējuši vairāki mūzikas pazinēji. Un daļēji tam var arī piekrist. Tad te nu tas beidzot ir – pašmāju "Metallica" trešais, lai arī minialbums!

On October 30, 2017 Relicseed Ltd. signed an agreement Nr. SKV-L-2017/534 with Investment and Development Agency of Latvia (LIAA)  for the project “International competitiveness promotion” which is co-financed by the European Regional Development Fund.