in the press

October 19, 2017
Sandris Vanzovičs: RECENZIJA: Relicseed "Ideoloģija"

Latvju metālbrigādes “Relicseed” līderis Edgars Rakovskis pazīstams kā viens no mērķtiecīgākajiem mūziķiem, kurš jau gadiem ar lielākiem vai mazākiem panākumiem pacietīgi un ar milzu gribasspēku laužas smagās mūzikas Olimpā – Amerikā, taču pat viņam ne viss izdodas.

September 1, 2016
parmuziku.lv: Pirms Eiropas tūres "Relicseed" uzstāsties Arēna Rīga

Dienu pirms došanās kārtējā Eiropas koncertu turnejā, kopā ar norvēģu gotiskā metāla grupu “Sirenia”, “Relicseed” uzstāsies kompānijas “Mikroforna ieraksti” 20 gadu svinībās 9. novembrī Arēnā Rīga.

May 16, 2016
TVNET: «Relicseed» veiksmīgi turpina ASV turneju un pošas uz Balkāniem

Metālmūzikas grupa «Relicseed», kuras līderis Edgars Rakovskis ap sevi pulcinājis jaunus dalībniekus, turpina sava aktuālā albuma «Slaughterhouse» atbalsta turneju, krustu šķērsu izbraukājot ASV un drīzumā pošoties turnejā uz Balkānu valstīm.

May 16, 2016
parmuziku.lv: Grupa “Relicseed” veiksmīgi turpina ASV turneju un pošas uz Balkāniem

Metālmūzikas grupa “Relicseed”, kuras līderis Edgars Rakovskis ap sevi pulcinājis jaunus dalībniekus, turpina sava aktuālā albuma “Slaughterhouse” atbalsta turneju, krustu, šķērsu izbraukājot ASV un drīzumā pošoties turnejā uz Balkānu valstīm.

May 16, 2016
parmuziku.lv: Relicseed izdod jaunu dziesmu un izsludina 20 gadu jubilejas koncertu

Kinoteātra Forum Cinemas lielajā PEPSI kinozālē notika grupas Relicseed jaunākās dziesmas “The Difference” videoklipa pirmizrāde. Skaņdarbs miksēts kinoteātra videi atbilstošajā Dolby Atmos skaņas formātā studijā “Rock Shelter Studio”.

April 18, 2016
TVNET: «Relicseed» dosies albuma «Slaughterhouse» atbalsta turnejā

Grupa «Relicseed» publicējusi pirmās divas no kopumā plānotajām sešām koncertturnejas daļām, kas sāksies 20. aprīlī Indianas štatā un noslēgsies Eiropā novembra beigās. Turnejā piedalīsies arī amerikāņu grupas «Losing September» un «Blaming Hollywood», kā arī austrāliešu grupa «Darker Half» un citas.

March 29, 2016
NRA.LV: Rakovskis nepadodas, turpina Amerikas iekarošanu

Latvju smagās mūzikas komanda Relicseed publicējusi pirmās divas no kopumā plānotajām sešām koncertturnejas Serial Surgery Tour daļām, kas notiks ASV un Eiropā. Šie koncerti plānoti kā grupas Relicseed albuma Slaughterhouse atbalsta turneja un šobrīd izskatās patiešām iespaidīgi.

March 27, 2016
TVNET: Latviešu grupa «Relicseed» popularizēs savu albumu Amerikā un Eiropā

Latviešu metāla grupa «Relicseed» dosies sava albuma «Slaughterhouse» atbalsta turnejā «Serial Surgery Tour» pa ASV un Eiropu, informēja «Mikrofona ieraksti».

March 24, 2016
parmuziku.lv: Grupa "Relicseed" dosies turnejā "Serial Surgery Tour" ASV un Eiropā

Latviešu grupa "Relicseed" dosies albuma “Slaughterhouse” atbalsta turnejā “Serial Surgery Tour” ASV un Eiropā. Turnejai ir plānotas sešas daļas - tā sāksies 20. aprīlī Indianas štatā ASV un noslēgsies novembra beigās Eiropā.

On October 30, 2017 Relicseed Ltd. signed an agreement Nr. SKV-L-2017/534 with Investment and Development Agency of Latvia (LIAA)  for the project “International competitiveness promotion” which is co-financed by the European Regional Development Fund.